woensdag, juni 28, 2006

Arme Musti ...

Daarstraks met Jasmin en Ester naar ‘Musti op de boerderij’ gekeken ... Jasmin vond het leuk: hondje, paardje, varken, kipjes ... Ester deed alsof ze keek maar volgens mij begreep ze er de botten van.

Voor kleine kindjes gaat deze serie over een poesje dat de wereld leert kennen ... als volwassene ontdek je en heleboel duistere kantjes van dit katje !!

Zo zegt vader musti plotsklaps en volledig out of the blue: ‘Kom Musti, we gaan naar de boerderij’. Daar aangekomen: ‘Musti, ik moet wat bespreken met de boer, kijk jij maar even rond’.

Die vader staat daar dus in zijn kostuum met plastron ?!? ... Wie gaat er nu ‘iets bespreken’ met een boer in zijn kostuum?

Enige scenes verder vinden we het antwoord: een varken zo groot dat het een hele vijver in beslag neemt ... yep: vader musti zit in tot over zijn oren in de hormonenmaffia !!

We hebben ook nog ‘Musti wordt piloot’ en ‘Musti in het circus’ ... benieuwd wat ik daar zal ontdekken ... ik gok op respektievelijk 'een drugstrafieklijn tussen Zuid-Amerika en Europa' en 'mensenhandel met een reizend oosteuropees circus als dekmantel' ...



Oh ja: check deze site uit: http://www.musti.nl/ .... how gay can you be??

Geen opmerkingen: