maandag, april 09, 2007

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Pasen is alweer gepasseerd ... Estertje werd gedoopt te Hever .... de nieuwsgierigen onder jullie zullen wat moeten googelen om de titel van deze post te begrijpen.

Jasmin stal de show in de kerk: devotisch kermend stortte zij zichzelf neder voor het altaar en het kruisbeeld van onze Heer. Een gebaar dat door diepgelovig Hever zeer gesmaakt werd.

Fotograaf van dienst was nonkel Drashe ... fotografie kent voor hem geen geheimen: belichting, scherpstellen, composeren, kadreren ... aan het eind van de dag vind je maar liefst 150 pareltjes van foto's terug op je toestel ... Elke foto wordt met de nodige zorg en aandacht voor detail genomen ... lukraak schieten is zeker niet aan hem besteed. Ik laat jullie meegenieten van één van z'n beste composities: Bekijk dat spel van schaduwen, personages, intriges ... of hoe meesterfotograaf nonkel Drashe met 1 shot meer zegt dan duizend woorden .... respekt!




Volgende week supporter ik voor Leif Hoste ... hopelijk voor hem draait er geen vlag in z'n wiel, passeert er geen trein in de finale of hebben ze net zoals 'de ronde' gisteren 'Parijs-Roubaix' óók 10 meter te lang gemaakt. Anyway ... de mooiste spurten zijn de spurten tussen niet-spurters .... pure heroïek maar vooral drama!
_

Geen opmerkingen: