dinsdag, augustus 08, 2006

Competitie ...

Breng de gebroeders Poot tesamen en spontaan zal er wel 1 of andere competitie gestart worden ... variƫrend van "scheten laten" tot "hotdogs fretten".

Plaats van de afspraak ditmaal : de familieBBQ
Competitie: optrekken (een ander voorzetsel zou compleet ongepast zijn op een familieBBQ) aan de 22 jaar oude trapeze (m'n eerste-communiegeschenk) ...

Broeder Dendrashe is als eerste aan de beurt ... Ondanks de luide aanmoedigingen houdt hij het na 10 keer voor bekeken. Broeder Dejerre en Broeder Dewoudi ruiken hun kans.

Broeder Dejerre tikt af op 13. Ruim beter maar waarschijnlijk onvoldoende: Broeder Dewoudi haalt normaal vlot de 14.


Dan is het de beurt aan de titelverdediger zelve ... 1 maal ... hij voelt zich goed ... en dan gebeurt het onvermijdelijke: de 22 jaar oude trapeze bezwijkt onder houtrot tengevolge van weer, wind en duivestront ... hij moet zich tevreden stellen met de bronzen medaille ... slechts eenmaal opgetrokken woudi .... spijtig doch helaas !!

Even wordt nog overwogen de competitie te herstarten aan de 16 jaar oude maar verroeste ringen ... maar de gebroeders houden het voor bekeken.

Dejerre kroont zich verdient tot nieuwe kampioen ... niet verwonderlijk als je weet dat hij ook nog eens intrinsiek de beste voetballer is !!! ...

Toch nog eens het podium: op 1: Dejerre .... op 2: Dendrashe ... en op 3: Dewoudi ...

Geen opmerkingen: